Wij zijn op zoek naar een allround secretaresse/administratief medewerk(st)er voor onze Orthodontistenpraktijk in Bilthoven voor drie á vier dagen per week ter uitbreiding van ons team.

Bedrijfsprofiel

Wij bieden onze nieuwe collega een professionele en moderne werkplek met een gemotiveerd en hecht team.
Onze voorkeur gaat uit naar een werkweek van maandag tot en met donderdag. Wij streven naar een langdurige samenwerking.

Jouw vaste locatie is Bilthoven, maar bij ziekte of verlof kunnen wij jou vragen om bij een van onze andere leuke vestigingen bij te springen.

Functieprofiel

Als baliemedewerker ben jij de spin in het web in onze praktijk. Samen met je collega’s ben jij het visitekaartje van onze praktijk.
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten, beantwoord de telefoon, staat patiënten te woord die zich bij jouw balie melden, je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van de agenda’s en het bijwerken van de mail.
Ook beheer je onze WhatsApp en stort jij je op de bellijsten. Dagelijks controleer je de agenda’s of de afspraken kloppen en of er knelpunten zijn.
Kortom het is een afwisselende functie waarin jij je geen moment hoeft te vervelen.

Functie-eisen

• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Kennis van orthodontie is een pré
• Kennis van Orthwin is een pré
• Word, Excel en Outlook hoeven wij jou niet meer te leren
• Patiëntgericht
• Flexibel
• Stressbestendig

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV op: sollicitatie@keldermanorthodontie.nl

Licenties

Kelderman Orthodontie Bilthoven is officieel licentiehouder van:

Kwaliteit waarborgen
Kelderman Orthodontie Bilthoven is ISO 9001 gecertificeerd en streeft naar de beste kwaliteit voor haar patiënten en werkt continu aan verbeteringen in zowel organisatie en behandelings-technische resultaten.

Alle orthodontisten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep (NVVO)
Alle ortho-assistenten zijn gediplomeerd, nemen deel aan nascholings-activiteiten en worden regelmatig gemonitord door interne en externe audits.